WARRIORS

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

WARRIORS

Bericht van Jung Daehyun op ma jun 30, 2014 3:56 am

Welcome!
INFORMATION & THE PACK


Middelgrote poten boren diepe afdrukken, als sporen, in de aarde. Warme, blauw vlam kleurige ogen schieten van links naar rechts om elke nieuwe blik op te nemen, niets mag missen. Rustige en kalme condens verschijnt, maar verdwijnt al weer snel als sneeuw voor de zon door de warmere lucht. Een lichte bries, dat de geur uit het vacht verspreid naar de omgeving, waar het niet te missen valt. Gehijg en gegrom, vullen ieders oren en verplaatst zich op een snelle draf. Flitsen schieten voorbij, tussen de bomen en met enigszins moeiteloze sprongen de rotsen op.
Geuren, een vreemd geluid, het gehijg en het krassen van nagels tegen steenachtige ondergronden of verloren stenen lijken overal vandaan te komen. De maan aan de hemel, verlicht een stukje van de kliffen, bomen op de hoge kliffen laten zich als zachtaardig aanvallen door de wind.
Verschillende gestalten, allen uit verschillende gebieden komen schieten, verplaatsend op een hoog tempo. Een korte bries, afkomstig uit het donker, het nog niet verlichte deel van de maan. Een, wit, maar door het duister een donker gestalte, langzaam, stukje voor stukje, voor het maanlicht de warme, blauwe vlam kleurige ogen verlicht, waar het maanlicht de rest van het lichaam van de gestalte onthult. Welcome to the Monrosa.Members

FIRST CLAWS: ALPHA'SSECOND CLAWS: BÉTA'S
JIEUN
NAME
NAME
NAME


THIRD CLAWS: WARRIORS
NAME
NAME
NAME
NAME


FOURTH CLAWS: MONROSES
ALPOX[*1*]
NAME
NAME
NAME


FIFTH CLAWS: OFFSPRING
NAME
NAME
NAME
NAME


SIXTH CLAWS: OMEGA'S
NAME
NAME
NAME
NAME[*1*]Alpox zal een Second Claw worden mocht de roedel er komen.


RANKS & LAWS


RANKS

FIRST CLAWS: ALPHA'S

De alpha's van de roedel zijn de first claws, zij zijn de leiders die iedere wolf in de roedel moet gehoren. Zij zijn degene die alle orders geven.

SECOND CLAWS: BÉTA'S

De béta's van de roedel zijn de second claws, zij nemen de roedel over mochten de alpha's er niet voor in staat zijn en zorgen er voor dat de roedel dan draaiende blijft.

THIRD CLAWS: WARRIORS

De soldaten van de roedel, verdeeld in Third'O'One en Third'O'Two, zijn de third claws, zij zijn sterk en snel. Hier bestaat de roedel voor het grootste deel uit. Zij zullen het zwaarst getraind worden. De Third'O'One staat voor een hoge rang net onder de Second Claw's en de Third'O'Two staat voor de gewone soldaat.

FOURTH CLAWS: MONROSES

De nieuwe leden komen via deze rang de roedel binnen en worden tot de Fourth Claws gerekend tot het bewezen is een Third'O'Two Claws Rang waardig te zijn.

FIFTH CLAWS: OFFSPRINGS

De nakomelingen van de roedel zijn de fifth claws. Vanaf hun 4e maand worden ze getraind om met de leeftijd van 8 maanden door te stromen naar de soldaten. Vanaf 8 maanden kan er ook voor gekozen worden om de roedel te verlaten. Pups worden wel toegelaten, ze zullen dan wel een goede reden moeten hebben om zich bij de roedel te voegen.

SIXTH CLAWS: OMEGA'S

De jagers van de roedel zijn de sixth claws. Hier zorg je ervoor dat de rest van de roedel voldoende voedsel krijgt en dat je in elke weersomstandigheden zal blijven door gaan tot het uiterste.LAWS


FIRST LAW

» Je hoort te luisteren naar en hebt respect voor de First en Second Claws.
SECOND LAW


» Wees present als je verwacht wordt op een gathering, tenzij je je af gemeld hebt bij de First of Second Claws.

THIRD LAW

» Vechten is toegestaan, maar iedereen blijft heel. Er vallen dus geen slachtoffers, iedereen is nodig.

FOURTH LAW

» Liefde buiten de roedel is ten strengste verboden.

FIFTH LAW

» Bij een overtreding, wordt je gestraft.

TERRITORY & JOINING


Territory


SHINING PEARLS
[ѕнαну-ηιηg ρυяℓz]

Het zijn de bomen die de rivier verborgen houden, de rivier die ergens uitmond naar de Iniquity River. Daar waar het ligt niet kan komen, daar loopt deze mysterieuze waterbron door heen. Eenmaal in de schemering, lijkt de atmosfeer rondom het water wit op te kleuren en verschijnt er mist. De Duisternis die er voor zorgt dat het meer veranderd in een atmosfeer witte gloed. Het is de smaak die voor het meer willen van het water zorgen. De omgeving, het valt niet te missen, alles in de tinten van een pearl, is het Shining Pearls.


WHERE TO FIND IT?

MEMORIES OF THE PAST ; ; drowned ~ {{ INIQUITY RIVER ~ SHINING PEARLSJOINING

Het aanmelden voor “the Monrosa” [th-uh muhn-rohza] gaat door middel van een privébericht naar een Alpha en/of Béta. Je wordt dan eerst toegelaten als een “Fourth Claw – Monroses”, na enige tijd zal er een gathering geopend worden waarin je je rang zal krijgen door je te bewijzen of door harder te moeten werken om waardig in de roedel te worden.

Code:
<style type="text/css">.tempname { width: 600px; font-family: 'Fjalla One', sans-serif; font-size: 30px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; text-align: center; background-color: #222; color: #fff; padding-top: 15px; padding-bottom: 10px; }.temptext { width: 600px; padding: 10px 50px 10px 50px; font-family: arial; font-size: 11px; text-align: justify; background-color: #fafafa; line-height: 100%; color: #222; }.tempinner { width: 600px; font-family: arial; font-size: 7px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; letter-spacing: 1px; display: block; } .temptext b { font-weight:bold; font-size: 15px; color:#222; line-height: 20px; text-transform:uppercase; letter-spacing: 1px; font-family:oswald; }</style><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald:300' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Fjalla+One' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div class="tempname">THE MONROSA .<font class="tempinner">FOURTH CLAW . MONROSES . A NEW MEMBER .</font></div><div class="temptext"><center><B>JOIN THE THE MONROSA</B> ~</center>

<B>NAME</B> ~
<B>AGE</b> ~
<B>GENDER</B> ~
<B>EXPERIENCES</B> ~

</div></center>
Jiyong, Alina Starkov & Darren Criss


KLIK OP DE PIJLEN AAN DE ZIJKANT EN HET ZAL JE VERDER LATEN SLIDEN

Gelieve niet zomaar kopiëren en gebruiken, het heeft mij nog uren gekost om deze hele kaart verder uit te werken en te laten werken.

_________________
I lost control, Spit out curses,
the cracked mirror broken into many pieces, ripping
apart the memories, deeply soaked quite cruelly
avatar
Jung Daehyun
WARRIOR GANG
WARRIOR GANG

PROFILEAantal berichten : 31
Appleroses : 7
CHARACTER
About Me
Leeftijd: 26 jaren jong.
Leerjaar: 1 tot en met 8
Partner: A few years ago I fell in love with the woman of my life. But then someone murderd her and I lost her forever. Not in real life, also in my heart. Because they ripped her out of it. Once I'll hope to find a new woman of my life again.

Profiel bekijken http://xthewantedlovex.onlinemmorpg.net

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum